Oppsummering 2015 - Del 2

SEPTEMBER


Jeg ler mens jeg skriver dette, for dette var en utrolig gøy, vittig og lærerik måned. Jeg og Aleksander var ute å kjørte når det regnet ute og selvfølgelig hadde vi punktert litt tidligere så dekket vi hadde på foran på høyre side hadde utrolig mye bedre grep enn alle de andre dekkene. Det endte med at i den ene rundkjøringen så glapp bilen på vannet og fikk grep på det gode dekket og snurret oss 180 grader rett rundt før vi traff ett skilt. Dette er jo typisk min og Aleksander sin flaks så etter vi så at ingen ble skadet så kikket vi på hverandre å lo godt mens vi kjørte hjem med en knust felg og en litt ødelagt bil. Vi fikk fikset bilen, noe som ble gjort samme kveld, hehe. Jeg er avhengig av bil så jeg kunne jo ikke la den stå. Vi hjalp også vår kjære Viktor med å flytte i sin aller første leilighet. Han bodde i den i 3 uker eller noe før han flyttet inn til oss.

OKTOBERViktor bodde hos oss enda og hadde jo selvfølgelig kjøpt verdens styggeste bil bare for f*en. Jeg og Aleksander hadde en fotoshoot ute i skogen som jeg måtte tvinge han med på. Vi havna på fylla denne måneden og det endte opp veldig dårlig. Jeg fikk også verdens dårligste nyhet i oktober, min aller kjæreste pus døde, den ble påkjørt og sjåføren har enda ikke meldt seg. Det positive denne måneden var jo at Aleksander hadde bursdag og vi reiste ut å spiste kinamat sammen. Jeg holdt veldig mye på med bilen på grunn av hva som hadde skjedd den måneden og kom meg veldig langt.

NOVEMBERJeg fikk verdens beste nyhet, nemlig at bilen ble godkjent. Jeg var overlykkelig hele denne måneden og følte at all jobbingen med bilen var verdt det, noe det selvfølgelig var. Jeg fikk meg to nye katter da savnet etter Bianca ble for stort. Jeg savner enda min kjære pus, men er litt lettere nå når jeg har flere å kose med. Vi hjalp Viktor med enda en flytting, så nå bor han ett minutt unna oss, hehe. Mye av tiden har blitt brukt i bilen siden vi fikk skilter på den og mye av tiden ble brukt hos Viktor. Jeg ryddet mye hjemme på denne tiden da angsten kom tilbake og jeg fikk tilbakefall.

DESEMBER


Gud å flott måned Desember var. Vi fikk ikke snø før 2. juledag men det var en flott jul fordi om. Vi fikk kjøpt alle julegavene vi skulle kjøpe, vi pyntet huset hjemme sammen og vi koste oss sammen med familie og venner. Jeg og Aleksander fikk jo selvfølgelig problemer med bilen denne måneden også men vi fikk fikset det. Vi var hos mamma på juleaften med familien der, mens første juledag spiste vi middag hos faren til Aleksander før vi reiste på hyttetur med Tarjei og noen venner. Desember måned jobbet jeg skikkelig med meg selv for å ikke la depresjon og angst ta overhånd, og jeg klarte det nesten. Jeg hadde en liten sprekk hvor depresjonen vant, men ellers seiret jeg. 

 

Én kommentar

Stine

02.01.2016 kl.13:09

Flott innlegg!:)

Skriv en ny kommentar

hits