Oppsummering 2015

Hei, har dere hatt en fin morgen? I dag tenkte jeg å skrive ett innlegg med oppsummering fra 2015, både oppturer og nedturer. Jeg har hatt ett fantastisk år med mange gode mennesker rundt meg til en hver tid. Jeg har lært hvem som er vennene mine når jeg har hatt det på det verste. Året mitt har lært meg utrolig masse og jeg har vokst med meg selv hele året. Jeg har lært grensene mine og jeg har endelig begynt å tenke litt over det, så depresjonen er ikke så sterk som den var for ett par måneder siden. Takk til dere som har fulgt meg så langt, og jeg gleder meg til veien videre med dere.

JANUAR

Jeg begynte året med min aller beste Aleksander, og er utrolig takknemlig for all gleden han alltid har gitt meg. Vi flyttet til verdens beste leilighet med verdens beste huseier. Jeg gikk fremdeles på 3 videregående på studiespesialisering og strevde meg mest ihjel med å klare å følge med på alt som skulle leveres inn, alle prøver og lekser mens jeg slet dypt med depresjon og angst. Mye av fritiden ble brukt til skruing og komme ordentlig i hakk med den nye leiligheten. Vi hadde en tur til Sverige hvor bare jeg og Aleksander reiste.

 

FEBRUAR


Jeg og min søster begynte smått og fikse litt opp i leiligheten med å male stuen fra en gul farge til den grå vi har nå. Jeg tilbragte mye tid med mamma sin familie og vi lærte hverandre enda mer og kjenne, noe vi fremdeles gjør den dag i dag. Jeg gikk fremdeles på skolen men gikk ut i permisjon fra februar til april, men det ble for mye å komme tilbake til så jeg droppet ut i april. Jeg, Tarjei, Aleksander og en venninne reiste på hyttetur for å komme vekk fra stress og en mulighet for å slappe av. Hytteturen gjorde utrolig godt for meg på denne tiden, og det beste med hele turen var at det var snø der oppe på den tiden.

MARS

Denne måneden gjorde jeg faktisk ingenting. Jeg var jo ute i permisjon fra skolen, så det eneste jeg gjorde var så å si å gå hjemme, rydde og vente til Aleksander kom hjem fra jobb. Jeg fortsatte og male litt i leiligheten og koste meg med å sitte inn, se snøen og jobbe med meg selv. Jeg jobbet smått med bilen for å få dagene til å gå litt kjappere, men for det meste holdt jeg meg hjemme denne måneden. Jeg slet en del i mars og har faktisk ikke ett eneste bilde fra denne måneden.

APRIL


2 April - skjærtorsdag reiste vi på en såkalt harrytur til Sverige med rånere fra alle plasser i Norge og Sverige. Vi reiste en helg gjeng fra Arendal sammen og det var en av de beste turene jeg har hatt. Jeg slet mye med depresjon på denne tiden, men turen gjorde April måned så mye bedre enn hva jeg hadde trodd. Vi brukte også utrolig mye av April måned til å skru på både vår bil og en kamerats bil. Vi byttet motoren i Tarjei sin bil og hadde det gøy med det. Jeg kjøpte meg en DayBed som ble brukt utrolig mye helt siden det ble fint vær, nå bruker kattene den om vinteren visst de vil varme seg litt når de ikke vil inn. Jeg ble bedre kjent med Stine denne måneden og siden den tid har vi vært bestevenner. Huseieren vår lagde en veranda til oss denne måneden også, så jeg brukte mye av dagene mine til å male den ferdig så det ble klart til sommeren.

MAI


Mai var en god måned. Jeg feiret 17. Mai med familien til Aleksander mens jeg var russ. Jeg valgte å ikke gå i russetoget for jeg vet jeg hadde slitt meg selv ned om jeg gjorde det. Jeg brukte mye tid med nevøen min og mye tid på verandaen med venner, soling og grilling. Jeg tilbragte mye tid ute med venner og jeg storkoste meg skikkelig.

 

JUNIDagene ble brukt til båt, grilling, ballspill og kjærlighet. To kamerater av oss kjøpte sin egen båt og det endte med at vi hentet den i Risør og kjørte den hjem igjen. Det er snakk om en sjekte som gikk så seint at man skulle tro det gikk bakover. Dagen vi hentet båten så kom vi under en regnbøye som selvfølgelig fulgte oss hele veien hjem og jeg var den som måtte kjøre båten i regnvær mens resten satt inne å koste seg. Det var en flott tur, og jeg angrer ikke på det uansett hvilket vær det var, hehe. Fra morgen til kveld tilbragte vi oss i båten. Vi la oss inntil holmer, fant frem grillen og koste oss med å spille musikk og sole oss. Kveldene etter båtturene ble tilbragt på skolen hvor vi spilte både basketball og volleyball til langt på natt. Vi var hos mamma og grillet, hos foreldrene til Aleksander og grillet og med venner og grillet. Juni måned var desidert den beste måneden i 2015. Jeg hadde så godt humør hele tiden at jeg nesten glemte at jeg slet med depresjon.

JULIJuli måned var ganske lik juni bortsett fra at jeg og Aleksander kjøpte oss en båt. Båten vi kjøpte var en Hanto 22, som det var motorhavari på. Vi og Tarjei byttet motor på denne og den funket. Vi tilbragte mange turer i denne også pluss at vi drakk litt i den. Sommeren dette året har vært så fantastisk selv om det ikke har vært skikkelig sommervær i år. Jeg har kost meg, og jeg har hatt den beste sommeren som var. Det ble ikke så mye bil-skruing som det egentlig burde ha vært, men litt ble det. Hadde jeg brukt sommeren på å skru så hadde jo bilen vært på veien litt før, hehe.

AUGUSTDrittværet begynte i August og det ble selvfølgelig mindre båtturer. Der vi har båtplass er vi nødt til å sitte båt vakt, så vi satt båt vakt denne måneden og hadde det egentlig veldig koselig den kvelden. Jeg og Aleksander satt ett par timer før Viktor ringte og sa han kom hend for å sitte båt vakt med oss. Vi tilbragte mye tid med Viktor denne måneden og det var utrolig gøy. Viktor er jo er en av mine bestevenner som har kjent meg siden jeg var 10 år, så det er godt å ha han rundt meg på tider som er vanskelige. Jeg og Viktor hadde noen kjørteturer denne måneden som gjorde godt for kroppen og sinne mitt.

Én kommentar

Iselin Renée

02.01.2016 kl.12:16

Så fin oppsummering :)

Skriv en ny kommentar

hits