Slutt å klag, jeg gjør mitt beste

Jeg har den siste tiden fått noen kommentarer jeg vil kalle stygge! De handler kort om at jeg burde slutte å klage på at jeg er deprimert, for det er jeg tydeligvis ikke. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan være så frekke som det? Jeg sliter med depresjon, det har jeg gjort lenge og du i kommentarfeltet vet desverre ikke mer om det enn det jeg velger å skrive om. Visst du virkelig hadde ville vært tøff og snakka dritt samtidig så hadde du skrevet med navnet ditt istedenfor "anonym". Jeg har prøvd å legge kommentarene bak meg, men det er ikke så veldig gøy å lese at folk sier jeg bare snakker om depresjonen når jeg ikke gjør det. Jeg har faktisk skrevet veldig lite om depresjonen i forhold til hvor mye jeg sliter med. Noen ganger vil jeg skrive mer om det på bloggen så dere skal skjønne mer, men sånne kommentarer er grunnen til at jeg ikke gjør det. 

Jeg gjør mitt beste for å variert innlegg på bloggen, så slutt å klag du som går under navnet "anonym". Jeg vet det kan være flere som skriver under anonym, men skrivemåten og skrivefeilene er på akkurat samme sted på alle kommentarene.

Ellers har jeg hatt en veldig fin uke. Jeg har brukt mesteparten av uken til å skru med Tarjei og Aleksander. Bilene våre funker endelig som de skal, så tiden vi har brukt har vært verdt det. I dag er det allerede 4 søndag i advent og jeg syntes julen kommer altfor fort frem i år. De har ikke meldt noe snø før etter jul, så det er litt nedtur men jeg skal jo feire jul med familien så det blir bra uansett. Nå tenkte jeg at jeg skulle finne frem noe middag som skal langtidsteke i ovnen mens jeg rydder og vasker leiligheten! Håper alle får en flott søndag videre! Og husk og alltid ta vare på familie rundt dere, man vet aldri når de reiser!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits