Min helt, min klippe, min mamma

Dette innlegget blir tilegnet til min mamma som alltid er der for meg når jeg trenger det og alltid lytter når jeg har noe på hjertet. Jeg har en vakker, fantastisk og godhjertet mamma som betyr så utrolig masse for meg og som alltid har noe klok og si på lur. Jeg er så utrolig glad for at jeg har en mamma som har så forståelse om fortiden min og hvordan jeg har det i dag. Jeg har en mamma som betyr mer enn hele verden for meg, hadde det ikke vært for henne hadde jeg nok slitt mye mer enn det jeg gjør den dag i dag. Mamma, jeg vet du leser dette og jeg vil så gjerne takke deg for alt du gjør for meg og alt det gode du har å si på mine dårlige dager. Takk for at jeg alltid kan være meg selv under ditt tak, og at du aldri dømmer meg uansett hva som kommer ut av munnen min.

Jeg og mamma har ikke alltid hatt så nært forhold til hverandre som det vi har nå. Jeg flyttet med pappa som 8 åring og har ikke hatt kontakt med mamma siden den gang. Vi fikk kontakten igjen rett før jeg fylte 17 år og jeg angrer ikke ett sekund. Vi har ikke hatt kontakt med hverandre på nesten 9 år og vi har måttet kjenne hverandre på nytt. Jeg angrer ikke en eneste dag på at jeg turte å reise å besøke henne. Vi har fått ett så flott forhold som en mor og datter skal ha, og jeg er utrolig takknemlig for akkurat det forholdet vi har. Mamma'en min er ikke bare min helt, men også min beste venn. Jeg kan snakke med henne om alt, hun lytter og forstår. Jeg kan snakke mer med henne enn hva jeg kan gjøre med vennene mine og jeg får aldri ett dømmende blikk av henne. 

Har jeg det vondt reiser jeg rett til mamma og hun får meg til å smile med en gang. Jeg har grått foran mamma, jeg har smilt, ledd og vært sinna. Jeg har kjeftet, jeg har fylt rommet med latter og jeg har fylt rommet med tårer. Jeg har ett veldig sterkt bånd til mamma og jeg er utrolig heldig som har en mamma som er så forståelsesfull som det hun er. Jeg vil gjerne få takke deg for alt du har gjort for meg mamma, all glede du har gitt meg og all kjærlighet du viser hver gang jeg kommer inn i rommet. Jeg er heldig som har en som deg, en som elsker meg for akkurat den jeg er, selv med den fortiden jeg har. Du vet jeg sliter med depresjon og angst, men i stedet for å presse meg til ting jeg ikke klarer, så sitter du med meg gjennom alt og støtter meg. Du viser meg så mye omsorg og kjærlighet. Du viser meg at ikke alle trenger å være perfekte, for alle er gode på hver sin måte. Jeg har lært så mye av deg, du har vist meg så mye og jeg er utrolig glad for alt du gjør for meg.

Mamma, jeg er utrolig glad i deg. Jeg setter fryktelig stor pris på deg og alt du gjør for meg. Jeg er ikke alltid den letteste å ha med å gjøre, spesielt ikke til tider. Du er god som gull og jeg er takknemlig for hver dag jeg har med deg. Smilet ditt gjør dagen min så mye bedre. Ett smil fra deg mamma gjør så mye. Latteren din er med meg hele tiden og har jeg det vondt så tenker jeg på deg og latteren din. Det får meg til å smile med en gang. Takk for alt du gjør. Jeg setter så pris på det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits