Hjelpeløs

Nok et sent innlegg fra min side, men jeg har en god unnskyldning denne gangen. Helt fra jeg våknet til nå har jeg ikke vært hjemme. Vi har nemlig holdt på med bilen til en kamerat i hele dag og ventet på at en annen skulle ringe å si jeg kunne hente delen til bilen. Han ringte nå for ca 2 timer siden, så vi rakk akkurat å svippe kameraten vår på julebord før vi lånte bilen hans for å hente delen. Så i morgen har vi heldigvis bil igjen, etter å ha gått helt siden onsdag uten. 

Jeg føler meg så utrolig hjelpeløs uten bil, man kommer jo faktisk ingen vei uten å være avhengig av noen andre. Jeg har alltid syntes det har vært flaut å være avhengig av andre for å komme meg rundt, og når bilen vår da streiker så er det ikke en annen følelse enn hjelpeløs som kommer. Heldigvis har jeg og Aleksander vår aller beste venn Tarjei som er så god å kjører oss rundt alle veier. Det å ikke kunne sette seg i bilen og kjøre til butikken eller andre plasser enn kanskje skal er utrolig kjedelig. Man kommer ikke noen vei uten bil når Aleksander nekter å ta buss, hehe. 

For mange av dere er det sikkert en selvfølge å ha bil, og når den da står, så blir ting plutselig 100 ganger vanskeligere. Man må planlegge mye mer og man må ordne seg sjåfør så man kommer seg dit man skal. Visst du for eksempel har glemt en ting på butikken så setter de fleste av oss seg bak rattet for å kjøre til butikken å kjøpe den tingen mens personen hjemme forsetter på maten. Dette blir utrolig mye vanskeligere når man ikke har bil. Jeg og Aleksander skulle ha taco i går egentlig, men det ble ikke noe av da vi fant ut at vi manglet noen ingredienser og ikke hadde tilgang på bil.

Er det noen andre som føler seg hjelpeløse uten bil når man er avhengig av den? Jeg syntes det er så vanskelig å kunne gjøre noe som helst uten tilgang på bil. Vi har mange dager skulle gjort forskjellige ting, men kommer oss ingen vei når bilen står dessverre. I morgen så håper jeg bilen er i orden før klokken slår 14.00 for da skal vi nemlig i familie-bursdag til nevøen min som fyller 3 år idag. Ellers håper jeg dere har hatt en fin helg så langt og får en flott søndag i morgen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits