Anbefalinger

Nå ikveld har jeg satt meg som en slave foran tv'en. Jeg er utrolig opptatt av serier og koser meg masse inne med serier. De er det eneste som gjør at jeg klarer å være inne en hel dag. Som jeg har nevnt tidligere har jeg problemer med å være inne for lenge i løpet av en dag! Jeg trives veldig godt hjemme, men på grunn av angsten min klarer jeg ikke være for lenge inne. Serier som jeg kikker på gjør at jeg klarer å være inne en hel dag. Noe jeg syntes er fryktelig deilig til tider. 

Pretty little liars:

Denne er absolutt min favoritt. Pretty Little Liars er en serie om hovedsaklig 5 jenter. I begynnelsen tror 4 av jentene at den 5 personen er død. Ho er forsvunnet og ingen finner noe svar på hvor hun er blitt av. Videre i serien møter du på en person som kaller seg "A" og gjør livet til de 4 jentene ille. De blir forfulgt, tatt bilder av hele tiden og hemmeligheter kommer ut i det offentlige. Om du vil se en serie med mye action, drama og spennende øyeblikk er dette absolutt en serie for deg. En dramatisk jentegjeng i 16 års alderen. 

Revenge:

Denne serien er jeg blitt super forelsket i. Det er en drama serie hvor alt er bygd opp på hemmeligheter, bedrageri og hevn. Det handler om 1 jente som blitt brått revet fra faren sin som ble satt opp for bedrageri. Han døde i fengselet, og ho fikk aldri møte sin far igjen. Han la igjen ett bilde til henne om hva hun skulle gjøre for å rette opp i sannheten. Dette blir en lang reise hvor hun en etter en tar ned de som har satt opp faren hennes for å få frem sannheten. Om du liker drama, så er dette virkelig en god serie.

Vampire diaries:

Denne serien blir man helt oppslukt av, begynner man først og se så klarer man ikke legge den fra seg! Det handler om 2 brødre som er vampyrer og vender tilbake til sin hjemby. Jenta du ser på bilde blir selvfølgelig forelsket i en av de og det bærer på en lang tur med mye spennende handlinger. Ho finner ut at de er vampyrer og blir senere en selv. Jeg anbefaler sterkt denne serien. Gjerne se oppfølgeren som heter the originals også!

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

08.11.2015 kl.21:56

Takk for tips :D

Skriv en ny kommentar

hits