Farsdag

I dag er det jo farsdag. En dag man skal feire med familien, og hedre sin far for alt han har gjort for sine barn opp igjennom! En dag hvor ens pappa skal være i sentrum! En dag som bare er pappa sin! Jeg syntes det er en utrolig flott ting å gjøre! Men jeg syntes det er vondt å se alle skrive om verdens beste pappa på Facebook! Det er mange som ser opp til fedrene sine, og jeg syntes det er vakkert å se! Spesielt de som er rundt 20-30 år som viser hvor stor pris de setter på faren sin! Jeg skulle ønske jeg kunne feiret denne dagen med min pappa, men det går ikke da vi ikke har kontakt lengre på grunn av personlige årsaker!

Jeg syntes farsdagen er en viktig dag hvor det er viktig og fortelle sine fedre at man faktisk setter utrolig stor pris på hva de gjør og har gjort for barna sine opp igjennom! Jeg kan ærlig si at denne dagen er vanskelig for meg! Det er tungt å ikke ha kontakt med sin far, og jeg syntes spesielt synd på de som ikke har sin far i nærheten på dager som dette! Noen har mistet sin far og det er noe som er uvirkelig!

Jeg ønsker alle fedre en fantastisk farsdag! Til dere som leser dette, ta godt vare på foreldrene deres, dere vet aldri når dagen hvor dere enten mister kontakten eller noe skjer med foreldre! Ikke oppfør deg ekkelt mot dem, eneste de vil er å se dere lykkes!2 kommentarer

Camilla

10.11.2015 kl.15:19

jeg har ikke kontakt med pappaen min heller, så jeg vet hvordan det er.. Merker det litt ekstra på sånne dager, når de rundt meg feirer med sine.

Elisabeth Jensen

10.11.2015 kl.15:32

Camilla: Det er ikke noe godt å se alle rundt seg kose seg med sine når man ikke kan selv :/ føler med deg!

Skriv en ny kommentar

hits