Tanker for meg selv

Er det noen som egentlig har tenkt over livet? Noen som har tenkt over at alt man gjør blir gjort for en grunn? Jeg sitter i stuen og tenker på alt fra jord til himmel. Jeg har mange ganger tenkt på hvorfor ting skjer som det skjer, men det må jo være en grunn bak det? Hvorfor dør noen personer tidlig, hvorfor lever andre lenge? Hvorfor har noen alt de ønsker seg, hvorfor har ikke andre? Den sistnevnte er jo selvfølgelig prioriteter fra du er liten av! Men hvorfor dør noen unge? Finnes det egentlig noe svar på det? Er det noe over oss som bestemmer hvem som skal dø tidlig?

I mitt hodet er det alltid tankekjør! Jeg skjønner aldri noe av det jeg tenker på og alt blir bare surr oppe i hodet. Jeg skjønner foreksempel ikke hvorfor jeg har det som jeg har det, er det noen som har bestemt at jeg skal slite med angst og depresjon? Eller er det noe jeg har lagt opp til selv? Ikke vet jeg, og desverre får jeg nok ikke svar på det med det første heller. 

Hvorfor velger folk og jobbe med akkurat det de gjør, hvorfor liker mennesker forskjellige ting, og hvorfor er ikke alle like? Det er jo selvfølgelig en grunn for alt som skjer, men er det mange som tenker over grunnen? Sånn som foreksempel, hvorfor begynte jeg å blogge? Jeg vet ikke helt selv, men jeg syntes det er befriende og kunne sette meg ned, skrive om det jeg har på tankene, og gjemme meg bak tastaturet! Jeg vet personlig at jeg aldri hadde klart å si så mye om depresjonen og angsten min som det jeg klarer å skrive om den!

Det finnes en grunn for at hver person lever, hva er din grunn? Hvorfor tror du at du lever? Har du noen gang tenkt over det? Det har nemlig jeg, men det å finne noe svar på det, er utrolig vanskelig! Det her er ett lite utbrudd om hva som har foregått i hodet mitt den siste tiden. Er det andre her som leser som alltid har tankekjør? Gjerne skriv en kommentar om hva du tenker, visst du har sånne tankekjør! Ha en ellers fin lørdagskveld!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits