5 ting som gjør meg glad

I dag tenkte jeg å skrive ett innlegg om hva som gjør meg glad. Jeg har hatt en bra dag så langt, og Lucas er levert til mamma for natten. Silje kommer hjem på søndag, men mamma ville også ha en natt med Lucas så da sover han hos henne. Håper alle har hatt en bra dag så langt og at den holder seg bra resten av dagen.

1) Bilturer


Dette bilde er faktisk tatt 2-3 dager etter bilulykken. Som dere ser i bakgrunnen er air-bagen ute og vi trodde vi skulle ta ett siste farvel med gullet til Aleksander. Det ble jo ikke siste gang vi satt i den allikevel siden jeg klarte å overtale han til å kjøpe den tilbake av forsikringen så jeg kunne fikse den opp for han.

2) Kosekvelder hjemme


På dager som ikke er så greie, så er det godt å kunne være hjemme med min kjære. Tenne noen lys, lage noe god mat og kose oss i hverandre selskap. Det er ikke en gutt jeg heller vil være med på dårlige dager enn min kjære Aleksander.

3) Venner


Dager med mine nærmeste venner gjør dagene super bra, Vi trenger ikke gjøre noe spesielt så lenge jeg bare har de rundt meg og kan smile med de. Jeg trives godt rundt vennene mine og skulle ikke ønske jeg hadde noen andre.

4) Familie


Jeg velger mer enn gjerne familie ovenfor festing i helger. Familie er noe som er så sterkt og godt å ha. Har jeg det vanskelig er de første jeg går til familien. De vet alt om hva jeg har gjort og hvorfor, og de ser ikke ned på meg. De er der heller ved meg og støtter meg opp igjen!

5) At det er ryddig rundt meg


Dette bilde er av den gamle leiligheten. Men det er ikke noe som er bedre enn å sitte hjemme i en ryddig leilighet. Det gjør meg så glad, og jeg blir så mye mer avslappet når jeg ser det er ryddig rundt meg.

Hva gjør dere glad? Legg gjerne igjen en kommentar.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits