Huseier

God lørdagsmorgen! Jeg har den siste tiden kikket veldig mye på hus. Jeg elsker å bo her jeg bor nå, med verdens beste huseier, men jeg har veldig lyst til å kunne eie mitt eget. Jeg får lov å gjøre som jeg vil her jeg bor, med maling osv! Men tenk hvor gøy det kunne vært og pusset opp på noe som hadde vært mitt eget? Jeg vet det at når jeg får meg fast jobb, så kommer jeg til å spare opp til en stor egenandel, ta lån og kjøpe ett hus jeg har lyst på og pusse det opp. Jeg vil ikke kjøpe ett hus som er ferdig pusset opp, da vil jeg heller bygge mitt eget hus så jeg får rommene akkurat slik jeg vil ha det. Det er jo det jeg vil aller mest, men det hadde ikke gjort meg noe å kjøpe ett hus som er i dårlig stand på en bra tomt. Det jeg hadde gjort da er at jeg hadde revet det meste av vegger i huset og forma det sånn som jeg ville ha det.

Er jeg den eneste som er rundt 18-20 år som tenker på å kjøpe eget hus? Dekorere det akkurat slik jeg vil ha det. Få det til å bli akkurat som ett "hjem" for min del. Jeg elsker oppussing. Det er noe av det gøyeste jeg kan gjøre. Jeg holder på å male leiligheten jeg bor i, så den blir fin til neste person(er) som bor her. Jeg liker best grå, brun, svart og hvit farger i ett hjem. Stuen her jeg bor nå har grå vegger med hvite lister. Det er så vakkert. Men tilbake til hva jeg egentlig skulle skrive om. Huseier, det er noe jeg kommer til å glede meg til å kalle. Jeg har skikkelig lyst til å bli huseier og eie mitt eget hus. Når jeg får kjøpt eget hus, så går vel det neste året eller to til å pusse det ordentlig opp til slik jeg og Aleksander vil ha det, og så blir det å nyte hver dag med hverandre og det flotte huset vi kommer til å få.

Mitt mål er å kunne kjøpe eget hus før jeg fyller 21 år. Jeg blir 19 år nå i desember, som igjen betyr at jeg har 2 år på meg før jeg har lyst til å kjøpe. Jeg har lyst til å kjøpe hus allerede nå, men det går ikke når ikke pengene strekker til. Det å kunne ha ett eget hjem, som man ikke leier. Det må være noe av det beste som finnes i verden. Betale ned på eget hus, ikke andres. Min største drøm er å bo på en stor gård. Jeg har hatt lyst til det siden jeg var liten, men jeg vet sjansene for at det skjer de neste 10 årene er minimalt. Bare jeg kan kjøpe mitt eget hus og få det som jeg ønsker, så er jeg super fornøyd. 

Er det noen andre på min alder som allerede har kjøpt seg hus eller har planer om det i nærmeste fremtid. Gjerne legg igjen en kommentar om hvor dere vil bo, hva slags hus og hvordan dere vil gå frem.

Som dere ser, så er det fryktelig mange hus å velge mellom, og markedet forandrer seg for hver dag som går. Jeg håper at når det er min tur til å kjøpe at markedet ligger lavt en periode så husene er litt billigere enn når markedet er høyt.

Én kommentar

Jeg holder en konkurranse på bloggen min nå hvis du er interessert i å delta :-)

Skriv en ny kommentar

hits