Ukens

I dag var det tid for ukens igjen! Håper dere liker det og gjerne liker innlegget eller legger igjen en kommentar. Det har ikke skjedd så veldig mye denne uken, så derfor blir innlegget relativt tomt, men det er bare å legge igjen en kommentar om hva dere ønsker å lese om, så skal jeg lese gjennom kommentarene og mest sannsynlig blir det til at jeg lager ett innlegg eller to om hva dere ønsker. Ha en ellers fin fredagskveld.

Ukens bilde:

 

Dette bilde blir vel ukens bilde, jeg er veldig fornøyd med det og er det bilde jeg liker best denne uken.

Ukens hendelse:

Det har ikke skjedd så mye denne uken, men det må vel være det at en venninne døde. Det er sårt og tenke på og ikke noe gøy. Mine nærmeste tanker går til bestevennene og familien som må lide gjennom dette.

Ukens opptur:

Denne må bli når min kjære nevø sover her i natt. Jeg har ikke hatt det så veldig greit denne uken, jeg har ikke vært så mye deprimert som jeg pleier, men uken har vært tung. Det har vært vanskelig å stå opp, og når jeg først står opp så går dagene mine til rydding. Men idag som min aller beste Lucas sover her, så har dagen vært så lett, det har vært en glede å være våken. Noe jeg virkelig skulle ønske var hver dag.

Ukens nedtur:

Når bilen ikke gikk gjennom EU-kontroll. Jeg hadde virkelig tro på at den kom til å gå gjennom Eu-kontrollen, men det gjorde den altså ikke. Jeg fikk tre feil, det var ikke så mye, men nok til at dagen min ble ødelagt. Jeg var nervøs hele dagen i forveien og jeg hadde en ekkel følelse om at den ikke kom til å gå igjennom, noe den ikke gjorde. Men jeg får bite tennene sammen og begynne på nytt med å skru. Den SKAL være på veien før året er omme. 

Ukens sang:

Habbo Club 2015 av TIX. Det er en sang som har gått på repeat hele tiden når jeg har vært alene.

5 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

06.11.2015 kl.19:44

ååh, så kjipt med bilen!

Elisabeth Jensen

06.11.2015 kl.19:58

Sofie Caroline Nilsen: Det er fryktelig kjipt, men jeg får bare stå på videre så den bli godkjent!:)

Frøken Zaar

06.11.2015 kl.23:57

Så utrolig kjedelig at ikke bilen gikk igjennom EU-kontrollen.. Jeg må ha min inn nå i november og gruer meg som bare det, vet at ikke den går igjennom, men er spent på hvor mange feil den får.. Huff..:/ Håper du ellers får en fin helg! (:

Elisabeth Jensen

07.11.2015 kl.00:04

xoxo Fra Frøken Zaar: Er utrolig kjedelig at den ikke gikk gjennom, men jeg så det komme! Skjønner godt du gruer deg selv! Du får ha lykketil når din skal inn! Ha en fortsatt fin helg du også!:)

Frøken Zaar

07.11.2015 kl.00:05

Ja, tusen takk! (:

Skriv en ny kommentar

hits