Forelskelse

God morgen, håper alle har fått en god natt søvn. Jeg tenkte å komme med ett par tips om hva man kan gjøre med kjæresten. Både billige ting og litt dyrere ting.

Teltturer: Min personlige favoritt. Jeg og Aleksander har enda ikke vært på telttur, men han er ikke noe særlig ute-menneske. Jeg har planer om å kanskje få tatt han med til sommeren. Det er skikkelig koselig og man får nyte hverandres selskap. Dra på telttur enten bare dere, eller med venner. Teltturer med koselig bål på kvelden, god grillmat, bading og soling så lenge man orker, og koselige stunder med hverandre.

Hytteturer: Det har vi allerede hvert på 2-3 ganger. Det har vært så koselig og jeg har nyt hvert øyeblikk. Vi har reist med vår gode venn Tarjei på familien han sin hytte! Det er den flotte hytta jeg vet. Den ligger i Åseral, og det er vakker utsikt. Hytteturer med kortspill, god mat og gode venner er noe av det koseligste som finnes. Tankene blir så fri og man nyter bare det å reise vekk fra hverdagen litt.

Reiser: Både utenlands og innenlands. Hvis man har litt ekstra penger eller sparer opp til en tur dere kan ta sammen. En opplevelse dere kan ha med hverandre. Ny plass, nye mennesker og hverandre. Det er noe jeg har veldig lyst til å gjøre selv med Aleksander, men for øyeblikket blir det satt litt på vent.

Fjellturer: Om dere er glade i å gå tur vil jeg anbefale en lang fjelltur hvor det blir overnatting oppe på fjellet. Jeg har fryktelig lyst til å opp til prekestolen selv denne sommeren som kommer, jeg må bare overtale min kjære først. Han går nemlig ikke mer enn han er nødt.

Skogturer: Det er også å anbefale. Finne en fin plass i skogen hvor man kan gå en runde på ett par timer. Nyte hverandre og nyte den vakre naturen vi har i Norge. Det er ikke mye skog igjen i Norge i forhold til hva det var før. Derfor er det viktig å nyte det som er igjen av den. Den er utrolig vakker.

Filmkvelder: Man kan leie en film, laste ned eller se på netflix/popcorntime. Tenne noen lys, gjøre det koselig og nyte hverandre. Det viktigste i ett forhold er å nyte hverandre hele tiden. En filmkveld i blant hvor det er bare dere to kan gjøre så mye for ett forhold. Visst dere kanskje har hatt det litt vanskelig den siste tiden, se en film sammen, snakk litt under filmen og bli enige med hverandre.

Kjøreturer: Om en av dere har bil-lappen, ta en kjøretur hvor dere kjører til en plass hvor det er fint å stå, nyte en utsikt eller bare ta en kjøretur hvor dere kan se dere rundt. Kjør gjerne på nye plasser hvor dere ikke har vært. Kjør til en plass hvor dere kanskje har minner fra før og få nye. Kanskje kjør til den plassen dere ble sammen, sa dere elska hverandre for første gang eller bare en plass hvor det er fint.

Kino/middag ute: Ikke noe er så godt som å unne seg en middag ute en gang i blant, det merker jeg selv i og med at jeg og Aleksander bor sammen. Vi lager middag sammen hele tiden, men det er absolutt noe annet når enn kan nyte en middag ute som man slipper og lage selv. Man slipper for det første oppvasken, og man slipper å være hjemme hele tiden. Det er dyrt i lengden visst dere gjør det ofte, men det er ikke noe som må skje ofte. Jeg og Aleksander unner oss det kanskje hver 3 måned om vi har litt penger til overs etter alle regninger og husleie er betalt. 

Båtturer: Visst dere har en båt selv blir det jo enda lettere, men om dere ikke har det så kan dere kanskje låne venner eller familiens sine. Det er deilig og kunne reise en dag vekk ute på vannet. Man kan bade, sole seg og grille på en øy man finner. Det er koselig og gøy på samme tid. Man lager nye minner og får kjenne på følelsen av forelskelse.

Det viktigste som er i ett forhold er ærlighet og kjærlighet. Er det ikke ærlighet i bilde så blir det mye sjalusi, misunnelse og krangling. Man kan ikke stole på hverandre og forholdet går fort over om det ikke er ærlighet i bilde. Kjærlighet er også en veldig viktig del. Det er viktig å kunne vise at man er forelska, og kjenne på følelsen av at du har noen som er din og motsatt. Det er også viktig at man kan være fra hverandre selv om man er sammen. Jeg og Aleksander som bor sammen er med hverandre hver dag, vi koser oss i hverandres selskap, men trenger også tid for oss. Aleksander reiser ut med sine venner og jeg reiser med mine. Vi reiser også ut med felles venner ofte og koser oss med det. Det er en deilig følelse å kjenne savnet etter en person. Hvert fall om dere har vært sammen lenge. I februar som kommer har jeg og Aleksander vært sammen i 2 år, men hver gang jeg har vært vekk fra han savner jeg han. Jeg elsker Aleksander over alt, men det er godt å være fra hverandre, få tid med venner og nyte hverandre når man kommer hjem. Selv om man får kjæreste er det viktig og fremdeles ha tid til venner og familie så ikke noen blir utestengt selv om man er forelska. Håper dette innlegget kommer til nytte for noen. Ha en ellers fin morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits