Må ha

Ting jeg må ha i leiligheten til en hver tid.

  • Dopapir og tørkepapir

Det er noe som er standard i alle som enten eier eller leier. Jeg har gjerne mer enn det jeg egentlig trenger liggende i tilfelle jeg trenger! Når jeg vasker kjøkkenbenken bruker jeg tørkepapir for å tørke. Jeg bruker tørkepapir når jeg spiser i tilfelle jeg søler. Jeg bruker tørkepapir nesten hele tiden og har bruk for å ha mye liggende.

  • Vaskemiddel

Selv om jeg liker best og vaske oppvasken selv, så pleier jeg å sette inn tallerkener, bestikk og glass i oppvaskmaskinen. Det er veldig greit å ha i tilfelle jeg reiser en vei i ett par dager og Aleksander må klare seg alene.

  • Mat (så klart)

Mat er jo noe alle trenger. Når jeg har penger kjøper jeg gjerne inn mat for en måned visst ikke lengre. Det er kjekt å ha mye du kan velge mellom. Masse mat i fryseren, og tørrvarer i skapene.

  • Kattemat

Det sier seg vel kanskje når jeg har tre søte små katter som blir sultne etter mye lek og kos.

  • Snus

Dagene til meg og Aleksander fungerer ikke uten snus, så det er ett must have i vår leilighet. 

  • Cola

Vi drikker nesten aldri noe annet enn cola, så det har vi så å si alltid i leiligheten, Det er også kjekt å ha når man får besøk. Så å si alle drikker jo cola, så det er super greit å ha det stående. Det er ikke vits å kommentere at cola er farlig over lengre tid og ødelegger tenner, for det vet jeg allerede.

  • Teppe

Jeg har alltid teppe, om kveldene elsker jeg å tukle meg inn i tepper og kose meg foran enten peisen eller tv'en. Jeg har også tepper i bilen som jeg har rundt meg når vi er ute og kjører eller står stille å snakker med noen. Jeg må alltid ha ett teppe med meg hvor enn jeg er, ellers føler jeg meg ikke vel.

  • Stearinlys

Jeg må ha stearinlys for å få ting til å føles som ett hjem. Jeg tenner stearinlys hver kveld og koser meg med at det jeg er hjemme og har flotte lys og se på. Jeg har lys på soverommet, i stua og på kjøkkenet. Ikke noe føles deiligere enn å komme hjem når du setter deg under teppe og tenner stearinlys. Det blir så mye koseligere når du har levende lys og godt selskap.Det er fullt av ledninger og litt rot i stuen når dette bilde er tatt. Det ser også veldig kaldt ut på bilde, men ikke så kaldt i virkeligheten.

Én kommentar

Henriette Celin

04.11.2015 kl.19:09

Viktige ting for det meste det der ja, hehe. Kanskje ikke snus da men x)

Skriv en ny kommentar

hits