Mine nærmeste

Sånn at ikke det skal bli noe krøll på hvem som tror de er mine nærmeste i forhold til hvem som er det. Så har jeg 6 stykker jeg virkelig stoler på med hele hjertet mitt. Selvfølgelig stoler jeg på andre, men jeg er sier ikke alt til de. Jeg holder heller følelser og humør skjult for de som jeg stoler litt på, i forhold til de jeg tør å være helt meg selv hos. 


Min kjære Stinemor. Finnes ikke en jente jeg setter høyere pris på når det kommer til depresjonen min. Jeg kan snakke med ho om alt, ho lytter og har som regel alltid ett svar. Ho har og sliter mye med ting selv, men når vi begynner å prate litt om min depresjon så setter ho alt sitt til side og heller er der for meg når jeg virkelig trenger det. Vi har hatt noen skikkelige krangler opp igjennom, men takk gud for at du fremdeles er ved min side. Vi ble vel kjent i rundt 2008, og allerede fra det øyeblikket hata vi hverandre. Det var ikke snakk om at vi skulle være i samme rom, men med årene har det visst seg at vi tok feil av hverandre. Vi fant tonen og er i dag beste venner. En jente jeg kan stole hele livet mitt på, en jente som ikke sier noe til andre. En jente som kan fortelle meg sannheten om jeg ser stygg ut en dag eller pen ut en annen dag. Jeg kunne ikke fått hverdagen min til å funke uten denne jenta, ikke nå som vi er blitt så nære. Er det noe så ringer jeg alltid ho først. Ho vet alt om depresjonen og angsten min og hvorfor jeg har det. Ho vet at ho alltid må være med meg inn på butikken eller så tørr jeg ikke gå. Ho vet om angsten min for buss og henter meg heller om ho har mulighet til det så jeg skal slippe og kanskje få dagen ødelagt på grunn av en busstur. Jeg er så glad i deg min Stine, du aner ikke! Jeg setter uendelig stor pris på deg!


Min diamant, Uten Aleksander hadde ikke dagen min fungert. Han er mitt levebrød om jeg kan si det sånn. Finnes ikke en person jeg heller ville valgt å være med fremfor denne mannen her. Jeg er uendelig heldig som har fått gleden av og bli kjent og hvertfall heldig som har fått lov å bli sammen med denne gutten. Hver dag får han meg til å smile, uansett humør jeg er på, så får han meg til å smile. Kanskje ikke for mer enn 2 minutter på de værste dager, men han prøver, og det er det jeg setter så pris på. Hadde ikke jeg møtt han så kan jeg love at depresjonen min hadde vært mye verre enn det den er, og jeg hadde aldri klart å begynne å blogge. Aleksander oppmuntra meg til å begynne igjen, så jeg kunne få ut hva jeg egentlig ville si. Jeg hater å snakke om depresjonen og angsten min, for jeg føler meg så liten. Min kjære har sagt det at jeg blir ikke liten av å snakke om det, jeg blir heller stor. Jeg vet hva han mener og jeg setter skikkelig pris på at den gutten holder ut med meg og mine fantastiske humørsvingninger. Jeg elsker han over hele mitt hjerte, har ett håp om mange fremtidig år og familie med gutten. Jeg vet ikke hva som venter i fremtiden, men alt jeg ønsker er at han er ved min side når det skjer. Jeg jobber mye med depresjonen og han er min støttespiller. Han er der når jeg trenger han, gjerne midt på natta når han egentlig vil sove. Jeg er takknemlig for hver dag jeg har i livet, spesielt de dagene hvor jeg og Aleksander kan ha en hel dag uten at mine problemer kommer i mellom og ødelegger mitt humør. 


Min aller beste Tarjei. En gutt som alltid drar meg med ut på nye ting og gjør alt for at jeg skal få ett smil om munnen. Det finnes ikke vondt i denne gutten, hvertfall ikke som jeg har sett. Hver dag med han er utrolig gøy. Vi gjør alt fra bilturer til mobbing av hverandre til skruing. En gutt jeg kan være 100% meg selv med. Vi gikk på samme barneskole og ungdomsskole, men da var vi ikke veldig venner. Dere skjønner at han var ett år eldre enn meg og kunne ikke akkurat henge med smårollinger, neida! hahah. Vi fikk ordentlig godt kontakt etter jeg og Aleksander kolliderte og han fant ut at vi skulle fikse den opp. God som han er så spurte han om han kunne hjelpe med noe uten at jeg hadde bedt om det. Det ble en reise på ett nytt og godt vennskap. Vennskapet mellom meg og Tarjei er det ingen som kommer til å klare å ødelegge. Ingen gutt og ingen jente. Vi er veldig nære og jeg ser på han som en storebror. Min beste venn som vil meg alt godt og jeg han alt godt. Ett smil rundt munnen til Tarjei kan få meg på godt humør. Det å se han lykkelig gjør meg lykkelig, og det å se han trist og lei gjør meg trist og lei. Jeg kunne ikke bedt om noen andre som kommer i nærheten av det vennskapet til meg og han. Det er fryktelig sterkt og lykke til med å ødelegge det de som vil. Det skjer nemlig ikke. Jeg er så glad i deg min kjære bestevenn!


Min flotte Viktor. Han har jeg kjent helt siden jeg var 8 år og ble nesten naboen hans. Den gutten der finnes det ikke maken til, finnes ikke en gutt som har så godt hjerte som Viktor. Vi har hatt våre krangler opp igjennom, men alltid blitt venner. Han var jo til og med en av mine første kjærester for mange år tilbake, haha! En gutt som han kan jeg legge ut hele hjerte mitt for å få akkurat det samme tilbake. Får ikke Viktor meg til å smile, så klarer ingen det. Han gjør alt for meg, og jeg alt for han, Han ofrer gjerne litt diesel på en kjøretur så jeg skal smile og ha det greit. Han er en som fortjener det aller beste, en gutt som virkelig gjør alt i sin makt for å få en jente til å føle seg som en prinsesse. Viktor er den som alltid kommer om jeg trenger det, som alltid har noe klokt og si og er der når jeg virkelig er langt nede. Han er min aller beste som alltid prøver sitt beste for at jeg skal ha en god dag, Er jeg tom for snus eller røyk ofrer han gjerne den siste så jeg skal få. Han er min god gutt. En gutt jeg ikke ser for meg hverdagen uten. Ikke ta feil når jeg sier jeg har vært sammen med han og er blitt beste venn med han, for det funker faktisk uten at noe må ligge under til dere som tror det. Jeg er fryktelig glad i deg herr Nilsen!


Mine to engler Ronja og Linda. Det finnes ikke noen i nærheten som er så omtenksomme og gode som de. Jeg har fått så god kontakt med de i det siste og de står meg veldig nær. Smilet de gir meg når jeg kommer hend er uvurderlig. Det finnes ikke bedre enn å se disse to jentene smile og være glade. De er der alltid om jeg trenger det, noe jeg har trengt den siste tiden, og de tar seg alltid tid til å snakke/høre om jeg trenger det. Det er ikke alltid de har det så greit de heller, og jeg håper de vet at jeg alltid er der om det skulle være noe. Jeg har blitt så knyttet til de den siste tiden at jeg skulle tro vi hadde vært gode venner i mange år. Ronja (til venstre) har jeg kjent siden jeg var liten, men mistet kontakten og fant hverandre tilbake etter mange år. Linda har jeg også kjent i mange år, men heller aldri vært så særlig mye med ho. Noe jeg angrer på, for disse to her, får dagene mine til å bli bra, dagene flyr avgårdet når man er med dem, og de har alltid noe klokt eller tullete å si. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk lov å være deres venn og få lov å leve en hverdag sammen med de. Livet er blitt så bra etter at jeg har fått disse to ordentlig inn i livet. Jeg er kjempe glad i dere begge to, ikke glem det noen gang.Her ser dere hvem som er mine virkelige gode venner, er sikkert noen som blir sure nå for at de ikke er med. Jeg har mange gode venner, men dette er de absolutt beste som jeg kan si alt til uten at det kommer videre til noen. Smilet hver og en gir meg er ett smil jeg ikke kunne levd uten. Jeg er takknemlig for hver dag jeg har å leve, men jeg kan love dere at etter de her personene kom inn i livet mitt, så har alt blitt mye bedre. Er det flere enn meg som har så gode venner?

Ikke glem spørsmålsrunden på bloggen! Jeg trenger flere spørsmål for å kunne svare.

2 kommentarer

Hihi

03.11.2015 kl.15:02

Må ikke glemme pandaaaaa :D

Elisabeth Jensen

03.11.2015 kl.15:19

Hihi: selvfølgelig deg også vennen <3

Skriv en ny kommentar

hits