Silikon

Silikon er vel en ting som har gått gjennom mange jenter hodet en gang i livet. Jeg selv tenker mye på silikon i puppene og vet selv at etter jeg har fått barn så skal jeg ta silikon, visst ikke jeg tar det før. Jeg syntes ikke silikon er så ille som mange av dere skal ha det til. Ja greit det er en operasjon hvor de kutter i deg, men om du har små pupper og ikke trives med det, hvorfor ikke legge deg under kniven og få pupper du kan leve med? Jeg skrev ett innlegg tidligere  om barbie-dukker. Så jeg skal prøve å ikke snakke mot meg selv, men pupper syntes jeg man burde få lov å endre på om man er fryktelig missfornøyd. Er det snakk om botox i rumpa og leppene så er jeg mer i mot det. Jeg har ingenting med hva andre gjør, men jeg vet hva jeg gjør selv. Jeg har tenkt på silikon i mange år på grunn av at jeg alltid har hatt små pupper. Jeg har aldri vært fornøyd med puppene og kommer nok ikke til å bli det før jeg gjør noe med det. Det er fryktelig dyrt og ta silikon men jeg syntes det er verdt det for min del. Jeg har blitt mobbet for små pupper, og det er en stor grunn til hvorfor jeg missliker puppene mine så mye som jeg gjør. Når jeg skal ta silikon så skal jeg ta saltvannsilikon. Da beholder du mykheten i puppene i forhold til hva du gjør med den andre typen silikon. Jeg skal ikke ta mye, men nok til at jeg kommer opp i BH-størrelse D. Jeg bruker nå B og syntes det er for lite til at jeg skal klare å trives med de. Jeg har aldri likt kroppen min, men jeg har begynt å godta den mer og mer for hvert år som går. Jeg hadde fryktelig tvangstanker om kroppen min før, men ikke nå lengre.

BILDE LÅNT AV GOOGLE.

Er det noen av dere som leser som har tatt silikon? Jeg vil gjerne høre deres opplevelser angående det. Om det er saltvann eller (kommer ikke på navnet i farta) så vil jeg høre om dere syntes det var verdt det eller bortkasta. 

3 kommentarer

Cecilia...H

02.11.2015 kl.09:22

Føler med deg betta...holder på å få i orden en operasjon til puppene mine, har en brystsykdom....er ikke noe ille sånn som brystkreft! Er bare en sånn sykdom som gjør at puppene ikke danner seg ordentlig...og jeg føler helt 100% med deg ang det at er man virkelig missfornøyd så gjør det ingenting å fikse puppene. Det er litt annerledes med disse kvinnfolka som skal vinne guinnes record bok for verdens største pupper mener jeg...

Elisabeth Jensen

02.11.2015 kl.09:34

Cecilia...H: Jeg er så enig med deg! Jeg vil kun ha de større så det passer finere på kroppen! Lykke til med å få ordna sykdommen vennen! Håper alt går greit!

cecilia...H

03.11.2015 kl.01:59

Tusen hjertelig takk snupp! Du må bare vite at du er nøyaktig flott som du er! ❤ Du er det sterkeste menneske jeg kjenner og håper ting går greit med deg❤

Skriv en ny kommentar

hits