S ø n d a g

God morgen/formiddag! I dag er vi allerede i November! Gud som tiden flyr! Følte ikke det var lenge siden nyttårsaften i fjor! Men nå er året neste slutt! Jeg føler jeg ikke har rukket noen ting dette året, siden alt har flydd forbi! Om en måned har jeg vært 18 år i ett helt år, syntes det nesten var igår at jeg fikk lov å kjøpe egen drikke, snus og røyk!

Dagen skal jeg bruke til å hjelpe mamma litt faktisk! Jeg skal sette på vinterdekk for ho og kose meg med middag hos de etterpå! Etterlengtet familiekos står på listen! Jeg blir alltid på så godt humør når jeg er hos de! Jeg vet ikke hvorfor men det er bare noe med hva som blir sagt, gjort og oppfattet! 

I morgen er det skole idag! Jeg kom meg ikke på skolen på fredag som var, og jeg skammer meg fryktelig over det! Jeg hadde så lyst, men fikk det ikke til.. Jeg bråvåknet i halv 12 tiden og da er det ikke vits når vi er ferdig halv 2! Men i morgen må jeg! Vi skal nemlig ha med oss lillebroren til Aleksander også! Vi går på samme skole! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits