Halloween

31 Oktober føler jeg er en dag som blir misbrukt! Det skal være en dag barn er ute å banker på dører for å få godteri! Jeg gjorde det selv som liten, men jo større jeg har blitt jo mer har jeg sett hva ungdommer bruker Halloween som! Mange av oss ungdommer velger denne dagen til å drikke oss så sørpe full at mange ikke kan stå eller huske noe dagen etter! Det er helt greit å drikke, men hvorfor er akkurat 31 Oktober dagen der alle som drikker, drikker så mye at de mister alle sensene sine? Jeg skjønner det er gøy å ha en unnskyldning for å kunne drikke, men kom igjen! Dagen i dag er barnas dag, ikke ungdommens unnskyldning!

Jeg kunne også gjort som alle andre og vært på fylla nå! Det frister, det skal jeg love deg, men jeg vil ikke ødelegge dagen som egentlig er barnas! Ungdommer og voksne har mange andre dager de kan drikke og kose seg på, men hvorfor akkurat Halloween som er noe barna syntes er gøy? 

Det er nok mange delte meninger om dette, men det her er min mening! Jeg vil gjerne høre deres melding! Så legg igjen en kommentar og la meg få høre!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits