Ukens

Jeg nevnte ganske kort igår at jeg skulle begynne med "ukens" fremover! Så da kommer første innlegg om det nå! Jeg kommer bare til og regne fra mandag til fredag! For i helgene så er jeg som regel bare på en plass og det blir litt kjedelig å skrive om i lengden! Håper innlegget faller i smak,
gjerne kommenter om dere vil jeg skal fortsette med det!

UKENS BILDE:


Dette er mitt favorittbilde denne uken! Bilde av meg og Stine! Vi har vært gjennom så utrolig mye sammen, alt fra krangling over en x'venninne i mange år til hyggelige sverigeturer, bilturer og hyggelige kvelder hjemme! Er ikke en jente venn jeg stoler mer på enn denne flotte jenta her! Ho er utrolig sterk, for ho har gått gjennom så utrolig mye helvete den siste tiden, men allikevel setter ho på seg ett smil om morgenen og holder det til kvelden er omme!

UKENS HENDELSEN:

Jeg har egentlig ikke noe å komme med på denne, men hendelsen må nok bli når jeg fikk telefon om at pus var dø! Jeg har skrevet ett egen innlegg om pus lengre nede, så føl dere fri til å lese det om dere ikke allerde har gjort det! Jeg savner pus like mye enda, men nå klarer jeg å tenke uten å bli lei meg over det! Pus er alltid videre med meg! UKENS OPPTUR:

Det må være når jeg fikk min aller beste Viktor tilbake som venn! Han har kjent meg lengst av alle og han vet hvordan jeg er og hvordan jeg har det bare ved å se på meg! Er ikke en venn jeg beundrer mer enn han! Uansett hvordan han har det, så legger han det til side for vennene sine! Jeg setter så stor pris på den gutten! Han er god mot alle som er gode mot han, og han har ett hjerte av gull!UKENS NEDTUR:

Denne blir det samme som på hendelse! Det å få en telefon om at katten sin er død, er ikke en telefon jeg vil andre skal få! Det er en grusom følelse og du får utrolig vondt! Jeg fikk telefon av utleieren min heldigvis som sa deg ganske fint til meg! Dette er absolutt min nedtur denne uken! Men jeg er på bedringens vei og klarer å se lyst på at pus har det bedre nå! Det var desverre ikke noe vi kunne gjøre med pus, den var for ødelagt!

UKENS SANG:

Jeg har hatt dilla på sangen NARKOTIKA av HERRELØS! Det er en utrolig fengende sang som egentlig får meg på godt humør! Det er en meningen med sangen, men jeg vil ikke dere skal høre på teksten, bare hør det at melodien er fengende! Jeg oppfordrer ingen til å gjøre det de synger om!UKENS MATRETT:

Det må bli hamburgerene jeg lagde igår! Det tar 5 minutter maks å lage om du har dårlig tid, og smaker utrolig godt! Jeg bruker å ha på løk, salat, mais, paprika, agurk, tomat og bacon! Jeg har ikke noe bilde av det, for det glemte jeg å ta igår! Men jeg skal huske å ta bilde av det neste gang!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits