Følelsen av å lykkes

Har dere noen gang kjent på følelsene av å kunne lykkes når ingen har tro på deg? Den følelsen har jeg nå! Det var svært få som trodde at jeg skulle klare å fikse bilen etter at vi frontkolliderte i den. Det som har holdt hodet mitt over vann med denne bilen er at ingen har hatt troa på meg! Nesten ingen kunne se for seg at den bilen skulle bli ordentlig igjen. Jeg har kun igjen å bytte frontruta og det gjøres til lørdag! Den bilen har jeg hatt mye skruing på. På dårlige dager og gode dager har vi vært sammen! Dagene hvor jeg er sinna går ting veldig tregt og røft! På gode dager går det utrolig fort og det er enkelt. 31 Januar 2016, har bilen stått i 2 år. Dere husker vel kanskje målene mine før året var ferdig? For dette er jo ett av dem! Jeg gleder meg fryktelig til å få skilter på den bilen så jeg kan vise alle at jeg faktisk kan noe, og at jeg lykkes.

Følelsen av å lykkes er en ubeskrivelig følelse. Det er så godt å kjenne på kroppen at man har gjort noe riktig. Bilen er selvfølgelig ikke helt ferdig, det gjenstår å bytte frontruta. Siden den skal byttes i helga, så er jeg ferdig med den, Da kan jeg si at jeg er ferdig med ett prosjekt som nesten tok meg 2 år og få ferdig, men det var verdt det. Smilet jeg får av Aleksander når jeg sier at jeg er ferdig med "den, den og den" tingen, er ubeskrivelig. Smilet hans er grunnen til hvorfor jeg står på så godt jeg kan. Passaten er Aleksander sin første bil, så gleden jeg har fått av han er grunnen til at jeg syntes dette har vært ett gøy prosjekt og ikke bare ett slitsomt ett. 

Ellers idag har jeg ryddet og vasket som vanlig. Jeg lagde middag til Viktor og Aleksander som var hamburgere! Rett etter jeg var ferdig med å spise ringte en kamerat og spurte om jeg ville hjelpe han med en bil. Så da gikk turen for å hjelpe kameraten min med det, Etter vi var ferdig med det, så fant vi ut at vi skulle besøke en annen kamerat som holder på med sin bil. Nå har akkurat 2 venninner av meg reist og jeg skal stupe i seng. I morgen skal jeg på skolen, uansett hva depresjonen sier. Jeg ønsker dere alle en riktig god natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits