Julegavetips!

Jeg tenkte å komme med noen julegavetips til hele familien + eventuelt kjæreste!

Parfyme, alle bruker nesten parfyme, og mange parfymer er veldig dyre! Det du kan gjøre er å finne ut hvor den parfymen som personen du vil kjøpe den til er og overrasken personen med den når den blir åpnet på julaften!

Mange blir som regel glad for småting! Så hvorfor ikke lage noe eget om det er stramt med penger, litt for mye regninger og lommeboka skriker! Jeg selv har laget masse rart når jeg var mindre og har planer om å gjøre det i år! Jeg er medlem av en gruppe på facebook som legger ut ting de har laget til jul og det er utrolig flott å se på!

Klær kan en også kjøpe til hverandre, kanskje du vet om en spesiell genser personen hadde lyst på men ikke har rukket og handle den! Da er det jo midt i blinken og personen blir glad på grunn av at h*n skulle egentlig kjøpe det selv!

Jeg ramser opp ett par småting som kan være aktuelt å kjøpe til jul!

❤ Hårklipp

❤ Klær

❤ Sminke

❤ Hårprodukter

❤ Pynteting til hus

❤ Sko

❤Lage ScrappeBok

❤ Klokka, Øredobber, Smykker

❤ Spandere middag

❤ Teppe, både gulv og koseteppe

❤ Dyne&Pute

❤ Pynteputer

❤ Sofa!

Jeg håper noe av dette kan hjelpe på julegavehandlinga! Jeg personlig ønsker meg to ting til jul! Og det er ett nytt gulvteppe og ny hårfarge til håret!

Jeg kan jo skrive hva jeg kjøpte til forskjellige i fjor, så kan dere se hva dere syntes!

Pappa: 5pk med tobakk + whiskey!

Stemor: Noe thailanske ting ho ønsket seg!

Mamma: En ny Tv-benk!

Silje: Parfyme!

Aleksander: Ny telefon!

Farmor: Garn-nøster!

Jeg tar bare min familie med her. Det er min blogg og da skal det ikke handle om familiene rundt egentlig, men det går greit nok med min familie, men ikke noen andres familie! Så jeg kjøpte flere gaver i fjor, til Aleksander sine foreldre, besteforeldre, søsken osv! Men det forblir utestengt fra bloggen!

Det var ikke så mye jeg kom på angående julegaver, men noen småtips her og der hjelper!

Én kommentar

otec

27.10.2015 kl.12:11

yaaaay jul kommer snart :-)

Skriv en ny kommentar

hits