"God" morgen!

Overskriften taler for vel for seg selv! Dette er ikke en god morgen, men heller en dårlig en! I går fikk jeg den værste nyheten jeg kunne fått! Rett etter jeg postet siste innlegg igår fikk jeg telefon om at katten min er dø! Den var blitt påkjørt! Jeg er helt knust enda, men jeg skal nok komme meg over det! Han som kjørte på pus stakk fra stedet uten å stoppe, men bak kom det heldigvis en veterinær! Han så på pus og ho var veldig ødelagt! Så han tok vekk lidelsene med å drepe ho helt! Jeg er evig takknemlig til veterinæren som kom bak og stoppa og fikk vekk lidelsene til pus! Hadde vært verre og jeg hadde kommet hjem og funnet pus halvveis i livet! Av ren refleks hadde jeg begynt å lete etter henne om jeg ikke hadde visst hun var dø! For hver gang vi kom hjem med bilen og hun hadde vært ute kom hun å møtte oss! Og visst hun hadde lugget i grøfta halv-dø da, da hadde jeg hvertfall ikke klarte noe!

Pus ble nesten 1 år, hun hadde bursdag 5 November! Jeg sliter veldig med å miste ho, for det var ho som lå i senga med meg når jeg hadde det vondt og depresjonen var sterk! Hvem skal komme å møte meg hver gang vi kommer hjem nå? Hvem skal sove i senga under dyna med meg nå? Hvem skal tigge mat fra bordet og alltid få siden jeg får dårlig samvittighet? Hvem skal kose med meg og få meg til å le når jeg tenker på vonde ting?

Jeg er glad pus ble fort tatt livet av så ikke ho måtte lide, men fy flate for ett savn det er etter ho! Første jeg gjorde når jeg våkna idag var å kikke etter ho, men ingen kom.. Ho pleide å komme når ho hørte bevegelse i senga visst ikke ho lå i senga! Min kjære pus, din myke pels og dine vakre øyne! Tenk at igår var siste gang jeg fikk se det.. Jeg savner deg, mer enn ord kan beskrive, mer enn følelser kan vise! Jeg fikk holdt deg en siste gang igår, når du lå død i armene mine og du ble gravlagt! Det var tungt, men du lå så fredlig, så jeg regner med du har det godt! Hvil i fred min fineste engel, mammapusehjerte griner! Jeg elsker deg min fine pus! Jeg, Aleksander og Bambi (vår andre katt) tenker på deg! Du er dypt savnet!!!


Pusen til høyre er død!

Se de flotte øyne 


Min engel!


Likte deg best inne du, men du ville være ute når ikke vi var hjemme!


Takk for de mnd vi fikk sammen! Du passa alltid på meg når jeg var langt nede, lå alltid på skuldra mi når jeg hadde det vondt, du kunne ligge i mange timer! Jeg savner deg fryktelig Bianca min!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits