Mine mål!

Hei igjen kjære lesere! Jeg skulle egentlig ikke skrive flere blogginnlegg idag, men så kom jeg over en blogg som hadde skrevet måneds-mål. Så jeg tenkte jeg kanskje kunne skrive om målene jeg har før året er slutt! Jeg skriver til året er slutt på grunn av at mine mål må jobbes en del med!

  • Bli ferdig med diesel bilen!

Jeg har jo som nevnt holdt på med en bil en stund, jeg har aldri sagt hva slags, men jeg har jo lagt ut bilde! Det er en Volkswagen Passat, som vi fronkolliderte 31 Januar 2013! Mitt mål er å få den ferdig før det har gått 2 år! Jeg har kommet veldig langt med den, med ufattelig mye hjelp av mine gode! Det som gjenstår som jeg vet jeg må bytte, er frontrute og kanskje en ABS-sensor!


Her ser dere ett bilde hvor vi akkurat hadde fått bilen hjem etter smellet og begynt å plukke litt deler! Bilde til høyre er for nesten ett år siden når vi var ferdig en del og skulle flytte bilen! Jeg kommer med ett bilde av den når den er 100 prosent ferdig og har fått skilter igjen!

  • Klare en dag uten å bli sinna eller gråte!

For meg blir dette den vanskeligste oppgaven! Jeg sliter fryktelig med sinneproblemer og det går veldig utover de jeg er glad i, noe som ikke er meningen og har ført til at jeg mistet en av mine nærmeste for en liten stund siden! Sinne mitt gjør meg utrolig sliten, og fører til gråting! Jeg mener aldri å bli sinna nesten, men ender alltid med at jeg blir det! Jeg går til psykolog for det, men føler ikke helt at det hjelper enda! Jeg vet ikke om det er fordi jeg er redd for å slippe noen inn og innse det at jeg faktisk trenger hjelp! Jeg kan bli sur for så lite som at noen glemmer å si hei til meg! Som dere sikkert skjønner, så er dette vanskelig og veldig tungt for meg! I tillegg er jeg hyper følsom, bare noen sier en ting på en feil måte begynner jeg å grine! Mitt mål er å kunne klare å ikke bli sinna med mindre det er grunn for det! Ei heller begynne å gråte uten grunn!

  • Spise minst 3 ganger om dagen!

I det siste har jeg hatt så mye å gjøre og altfor mye å tenke på at jeg kun har spist en gang om dagen ofte! Det er veldig synd og hjelper ikke akkurat på selvbilde mitt! Jeg har aldri vært fornøyd med hvordan kroppen min har vært, for jeg har alltid kunne sett ribbeina mine, men nå har det blitt så ille at man ser ryggraden min gjennom T-shorter! Dette er ett mål jeg absolutt skal klare! For å kunne se meg i speilet og faktisk være fornøyd!

  • Få meg jobb eller klare skolegangen!

Jeg sliter veldig med sosial angst, ikke når det gjelder å skrive på nettet, men i virkeligheten! Jeg klarer så vidt å gå inn i butikker alene, jeg gjør det ikke med mindre ingen kan være med! Jeg går aldri alene på butikker jeg ikke vet hvor tingene ligger, men heldigvis er Aleksander somregel med meg på butikkene! Jeg sliter med å klare å gå inn i klasserommet blant mennesker jeg nesten ikke kjenner og sitte der i 8 timer! Den siste mnd har jeg vært sykemeldt fra skolen på grunn av angsten og depresjonen! Når angsten kommer så blir jeg enda mer deprimert! Målet mitt er å enten klare å tvinge meg gjennom skolen med altfor mange mennesker på, eller prøve å få meg jobb eller lærlingplass som skjønner hva depresjon og angst er og lar meg få bruke litt tid til å bli trygg på de!Min fineste som gjør alt for at jeg skal smile og le! Virkelig, han gjør alt! Og jeg klarer aldri å få sagt hvor stor pris jeg setter på det! Han er virkelig min drøm og håp på tro kjærlighet! Jeg elsker denne gutten over alt som finnes, hadde det ikke vært for han, hadde jeg aldri klart å være den jeg er idag!

Dette ble ett veldig langt innlegg, men jeg håper dere leser hele og kommentere hva slags mål dere har! Jeg syntes det er veldig gøy å lese hva andres mål er! Ha en ellers fin søndag! Nå skal jeg lade opp til skole i morgen!

2 kommentarer

lisarorvik

25.10.2015 kl.19:12

Ønsker deg en god søndag, jeg har konkuranse ukas blogg på min blogg. Bli gjerne med <3

Lene

25.10.2015 kl.22:05

Kjempe stolt av deg snuppa ❤️ et skritt om gangen så klarer du alt du setter deg inn for ;)

Skriv en ny kommentar

hits