5 av hvert!

God formiddag! Jeg spurte i forje innlegg om jeg skulle skrive ett nytt innlegg med 5 positive og 5 negative ting om meg selv! Så da blir det til det! Håper dere liker det! Jeg har fått hjelp av mine gode venn Douglas til å finne positive ting om meg, for jeg slet selv med å finne det!

5 positive:

1) Jeg er hjelpsom! Er det noen jeg kan hjelpe så gjør jeg det! Uten å tenke meg om 2 ganger for å faktisk innse at ryggen min egentlig ikke tåler det! Jeg har en trang for å hjelpe andre, ser jeg noen som trenger hjelp, så spør jeg gjerne om jeg kan hjelpe! 

2) Jeg er omtenksom! Andres tanker kommer gjerne før mine egne! Er det noen som vil snakke med meg er jeg ett lyttert øre! Jeg er veldig flink til å høre på hva andre har å snakke om, og jeg kan somregel svare på det!

3) Jeg er som regel blid! Hver gang jeg går ut døren for å møte noen eller gå på butikken setter jeg på meg ett smil! Ofte er det smilet ekte, men i det siste har jeg ikke vært så altfor blid med det jeg har på tankene!

4) Jeg stiller opp! Jeg har en trang til å kunne være der for vennene mine! Er det noe jeg kan gjøre for mine nærmeste gjør jeg det! Visst ikke jeg hjelper mine nærmeste får jeg en ekkel følelse inne meg!

5) Jeg er en skikkelig gutte-jente! Det eneste som står i hodet mitt for tiden er bil! Jeg elsker å skru bil, gjerne med venner som trenger å ha 4 hender i bruk i stedet for 2!

5 negative:

1) Støv på hjernen! Det er positivt og ha det ryddig, men jeg har fryktelig støv på hjernen! Jeg klarer ikke se på at det står en tallerken fremme på bordet som egentlig skulle vært i oppvaskmaskinen!

2) Jeg blir fort lei meg! Jeg er super følsom, noe som er veldig vondt og irriterende! Jeg begynner å gråte av ingenting og sliter lenge med å få smilet på plass visst jeg først har vært lei meg!

3) Jeg sliter veldig med sinne! Jeg blir sur for absolutt ingenting, har jeg en dårlig dag i tillegg skal det ingenting til for å få meg sinna! Det er noe som sliter veldig på meg, for når jeg kjefter på noen uten å mene det blir jeg fort lei meg også!

4) Jeg gir fort opp når jeg ikke får til ting! Får jeg ikke til tinga med en gang blir jeg helt gal, det ender med at jeg gir opp, begynner på noe annet og utsetter det jeg egentlig skulle gjøre! Noe som er veldig negativt, for det ender med at det jeg skulle ha gjort blir utsatt i ett par dager og når jeg endelig skal gjøre tingen blir jeg sinna og hamrer løs på det jeg skulle gjøre!

5) Nyskjerrighet! Jeg er fryktelig nyskjerrig, og får jeg ikke vite hva som skjer eller hva personer har gjort så maser jeg til jeg får vite det! En veldig stygg uvane, og jeg prøver å endre på den, men det er veldig vanskelig, hehe! 

Håper dette innlegget var noe som man kan både le av og kanskje kjenne seg igjen i noe! Ha en fin søndag alle sammen! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits