Kjærestetips!

God lørdag til alle mine lesere! Det er flere av dere som har kjæreste tipper jeg, og noen av dere har vell begynt å gå tom for ideer om hva dere kan gjøre sammen om dere har vært sammen lenge. Jeg har snart vært sammen med Aleksander i 2 år, og det har egentlig gått fryktelig fort, men det er fordi vi alltid gjør noe. Jeg har tenkt å komme med noen ideer som kanskje kan hjelpe litt på forholdet om dere har gått tom for forslag. Jeg kommer til å skrive av personlige erfaringer, så det er ikke alle tipsene som vil passe alle! 

Date:

Det er ikke noe som er koseligere enn å være med hverandre når man spiser (syntes jeg). Enten kan dere ta turen ut på en restaurant om pengene strekker til, eller kjøpe inn litt god mat som dere lager sammen og koser dere med en kveld. Den ene parten kan også overaske den andre med ferdiglaget mat, koselig lys og ett smil på munnen som gjør det ekstra godt!Kjøretur:

 Om en av dere har lappen, så ta gjerne en kjøretur. Kjør veier dere ikke har kjørt før, vær med hverandre og nyt det! Nyt kjøreturen, nyt det du ser og bare nyt at dere er med hverandre. Man kan for eksempel ta en kjøretur til en plass man vet det er fin utsikt, ta med noe å drikke og noe å knaske på, og bare sitte i bilen med koselig musikk og se på en flott utsikt. Gåtur:

Noe av det beste jeg vet selv er gåturer. Du blir så fri i tankene, og har du i tillegg med din bedre halvdel er det nesten ikke noe som er koseligere. Ta å gå en skog tur, en løype eller bare langs veien. 
Bilde av stine og bell! Aleksander er litt vanskelig å få med seg på gåtur!


Felles interesserer:

Prøv å finn ut hva deres felles interesser er og gjør det sammen! Om det så er å sitte å spille, skru bil, lage forskjellige ting. Jeg og Aleksander har bil som felles interesse. Jeg er nok litt mer glad i å skru på bil enn det han er, men det er noe vi gjør sammen og har det gøy med!Vær tullete med hverandre:

Stadig vekk gjør jeg og Aleksander noe for å få hverandre på humør, om det er å løpe etter hverandre, kaste vann på hverandre, leke dumme med hverandre eller late som ikke vi kan ting vi egentlig kan. Det er så godt å kunne være tullete med hverandre i ett forhold, det blir mindre seriøst og anspent og man kan kose seg i hverandres felleskap, for man trenger ikke ta alt så seriøst som mange andre forhold gjør. Sex, kos og kyss:

Det er nok ikke alle som tenker over denne faktoren, men sex er viktig i ett forhold. Man blir alle frustrert i ett forhold om ikke det er noen form for seksuelt samleie. Kyss er også en viktig ting. Jeg syntes det viser at man fremdeles vil ha personen, og gjerne vil vise det til alle. Kos, da tenker jeg på en klem, eller ligge på sofaen i armkroken til hverandre og se en film. Det er viktig og ta godt vare på hverandre.


Bilde fra i fjor rett før jul!

Familie:

Har dere vært sammen en stund, så kommer også familiene til personene som er i ett forhold inn. Jeg syntes det er viktig og komme på en god side med dem, for ellers blir det ganske feil i ett forhold i mine øyne. Visst ikke man kan være med til hverandres familier på grunn av at man ikke kommer overens så er det med på å ødelegge ett forhold.Håper dere likte innlegget! Gjerne kom med hva jeg kan blogge om, og gjerne kom med blogger jeg kan lese! Håper alle får en flott lørdag videre! Jeg skal snart på håndballkamp med en god venninne før turen bærer videre for å skru på en bil med en kamerat. 


Min gode venn Tarjei!


Min aller beste venninne, Stinemor!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits