Tirsdag

Jeg vil si både takk og unnskyld for gårsdagen! Takk for at det ikke ble noe mas angående en fri dag, og unnskyld for at jeg var nødt til å ta den dagen fri. Jeg gjorde ikke annet enn å tenke igår. Hodet mitt gikk rundt og rundt og jeg kom endelig frem til svar. Jeg har hatt det fryktelig vanskelig siden søndag grunnet et vennskap som tok slutt. Det gjør fremdeles vondt, men hvorfor skal jeg låse meg inne og grine når jeg kan legge det bak meg og se hva fremtiden bringer. Kanskje vi blir venner igjen en gang om lenge, kanskje ikke! Venner kommer og går, men det gjør veldig vondt å miste sin aller beste venn, som jeg klarte å miste. Vi trenger nok begge litt tid, han med sitt liv, og jeg med mitt. 

Jeg sliter en del angående angst og depresjon for tiden, og det har jeg gjort en stund. Det er vanskelig å stå opp om morgenen, det er vanskelig å møte hverdagen og det er vanskelig å møte venner som vet om det jeg sliter med. De kan se rett gjennom meg, og ser med en gang når jeg har det vanskelig. Men takk gud hvor glad jeg er for å ha de. De er de beste som finnes, kommer hend og prøver alt for å få meg på humør. Jeg jobber veldig angående angsten om å klare å gå alene, uten å bli redd. Jeg har kommet meg langt fra der jeg startet, men har fremdeles en lang vei igjen. Jeg er veldig fornøyd med meg selv over hvor langt jeg faktisk har kommet. 

Dagen igår gikk relativt fort selv med all tenkingen. Jeg hadde min gode venn Stine med meg på en gåtur i skogen, noe som var veldig koselig og etterlengtet. Selv om det ikke finnes bedre enn en kjøretur, så er gåtur i skogen utrolig godt det også! Vi var også en tur ute med venner og bare snakka og hadde det gøy. I går ville ikke oppvaskmaskinen min fungere som den skulle, så jeg tok fryktelig mye oppvask for hånd! Jeg ryddet også hele leiligheten.

Idag skal jeg en tur til legen om få strakser, også tenkte jeg å få satt på vinterdekk på bilen. Det er minusgrader om natten og morgenen, og jeg vil ikke at Aleksander skal skli når han er ute å kjører på morgenen bare fordi vi ikke gidder å bytte dekk. Så dekksifte står for tur idag. Jeg har også planer om å fortsette på den andre bilen og mest sannsynlig bli ferdig med vangen jeg har holdt på med i over en mnd. Jeg håper alle får en fin dag, og koser seg med hva dere enn måtte finne på å gjøre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits