Småting som irriterer

  • Sitteplasser på bussen

Mange av dere har tatt bussen hvertfall en gang i løpet av livet. Kanskje dere har vært heldige å tatt bussen når det nesten ikke har vært noen på den. Dere som har tatt bussen midt i rush-trafikken vet hva jeg kommer til å skrive. Dere kommer dere kanskje sist i køen på vei inn på bussen, når du har fått betalt på en eller annen måte går du for å se om du finner en sitteplass. De fleste sitter det to på, men så kommer du til der du tror det står ett tomt sete. Du går hend og tenker "En plass å sitte, så slipper jeg å stå", når du kommer nærmere ser du det står en sekk (?) på ett sete hvor det kunne vært plass til en person? Så har du de som sitter å hører på musikk som sitter ytterst i sete og ikke gidder å flytte seg inn ett hakk så andre kan sitte der for de er for opptatt med å ha musikken for høyt. Det er mye annet også som irriterer med buss, men dette er absolutt det værste for min del!

  • Mennesker med lappen som ikke burde hatt det!

Dere som har billappen vet hvor irriterende det er når folk legger seg feil i rundkjøringer, hvertfall når de ikke gidder å bruke blinklys. Det er mange ganger både jeg og Aleksander har måtte bremse hardt ned når vi er i en rundkjøring og ligger ytterst som er ett tegn på at vi skal rett frem, fordi noen idioter ikke kan reglene og legger seg innerst skal rett frem og bare legger seg rett ut foran deg uten blinklys og uten å se seg for. Er det bare meg som irriterer meg for sånt? Du har også de som ikke vil følge fartsgrenser og ligger gjerne 10km/t under fartsgrensene. 

  • De som alltid tror ting de ikke vet

Når jeg er ute å går i byen med nevøen min, hører jeg stadig noen bak meg si "ho der er alt for ung til å ha barn" særlig er det de voksne/eldre som sier det. For alt de vet så kunne det vært en helt ukjent unge jeg bare passet. Ja, så klart kunne det vært mitt barn også, men å gå bak ryggen min og snakke såpass høyt at jeg kan høre det og si at det er mitt barn og at jeg er for ung til å ha det, det er noe av det mest irriterende som finnes. Greit at dere tror hva dere vil, men for all del. Snakk lavere eller vent til jeg har gått vekk om dere absolutt må snakke om det.

  • Ett klesplagg her, og en tallerken der

Jeg har siden jeg var liten hatt støv og rot på hjernen, det grusomste jeg ser hjemme er at det ligger klær her og der, som skulle enten vært i skittentøyskurven, i skapet eller hengt ute i gangen. Jeg legger selv fra meg av og til når jeg rett og slett ikke gidder å gå ut å legge det der det skal, men jeg tar det alltid senere. Tallerkener som står på soverommet, stua eller på kjøkkenbenken som egentlig skulle vært i oppvaskmaskinen er også en fryktelig uvane noen har. Setter det fra seg der det passer de, og når jeg endelig har sotte på en oppvaskmaskin, så går jeg litt rundt og ser, så finner jeg mye mer som egentlig kunne vært med i oppvasken jeg akkurat satt på. Sånn gjør at humøret mitt faller helt. Det gjør meg ingenting at det er rotete på dagene egentlig, men på kvelden må det være ryddig for at jeg skal kunne slappe av. Desverre blir det aldri ryddig når jeg finner ting over alt, da blir jeg stående til langt ut på natt, så jeg står for det meste og rydder hver kveld og morgen for at jeg skal kunne slappe av.

  • Uferdige prosjekter

Er jeg den eneste som ikke takler uferdige prosjekter? Akkurat nå har jeg to prosjekter jeg ikke er ferdig med, og hver gang jeg går forbi det så blir jeg irritert. Det er ikke alltid jeg har tid til å holde på med det hele dagen og når jeg da ser f.eks. bilen på utsiden som jeg egentlig holder på med stå der i deler så blir jeg rimelig sur på meg selv. Dagen idag føler jeg blir fryktelig lang, jeg sto opp rett etter klokka 09.00. Hver onsdag har jeg fri fra skolen siden jeg ikke har de teoretiske fagene, og de siste dagene har jeg ikke vært på skolen av personlige årsaker, men jeg skal tilbake i morgen. Jeg har allerede rukket og ta klesvasken, tatt å ryddet litt og satt på en oppvaskmaskin. Senere skal jeg en tur til min kjære mamma og spise middag! Jeg skal også en tur til Reddal for å bli helt ferdig med leiligheten til Viktor. 

Hva skal dere idag? Og hva syntes dere om innlegget? Gjerne kom med forslag til hva jeg kan blogge om.

4 kommentarer

Interessant innlegg! Er mye enig med deg.. det med sitteplasser på buss er så sånt. Men heldigvis er det mange som flytter seg når de først må.. men det skal da det ikke være behov for å bli spurt... :-) Hvis du står fast med ideer til å blogge om, hva med julegavetips? Evt farsdagsgaver? :-) Det er alltid nyttig å få litt tips. :-) Ha en fin dag videre!

Elisabeth Jensen

14.10.2015 kl.14:10

Karoline Stensrud: Tusen takk for god kommentar! Og spesielt ideer! Jeg var helt tom for ideer, så dine tar jeg til meg! Ha en flott dag du også!:)

lisarorvik

14.10.2015 kl.15:10

Håper du har får en fin dag, du er utrolig pen og kjembra innlegg :)

Elisabeth Jensen

14.10.2015 kl.17:21

lisarorvik: Tusen takk for snill kommentar! Ha en fin dag du også :)

Skriv en ny kommentar

hits