Ett sterkt tema

Dere aller fleste har vell opp til flere ganger hatt en dårlig dag, en dag du skulle ønske du kunne fått gjennomlevd for å endre hva som er blitt sagt eller gjort. Tenk dere hvordan det er å ha en dårlig dag og bli mobbet samtidig! Mange av dere kan sette dere inn i hva jeg mener, mens andre ikke kanHver dag, flere ganger om dagen så er det mennesker som blir mobbet, mange uten spesiell grunn! Hva er grunnen til at mennesker skal bli mobbet? Er det at de ikke har de dyreste merkeklærne, største huset eller den perfekte familie? Hvorfor skal mennesker bli mobbet for å være annerledes enn andre? Hva så om ikke alle har merkeklær eller heller vil gå i joggebukse/hettegenser enn trange bluser og bukser?

Å mobbe er ett tegn på svakhet, ett tegn på at mobberne kanskje ikke har det så godt med seg selv som det virker som der og da! Jeg har lest mange historier på nett om mobbing, hvor mobbere faktisk ber offeret ta livet av seg, for da blir verden bedre å leve på! Hva er det for noe tull å si til folk? Det er noe av det styggeste jeg leser, og desverre er det altfor mye av det som skjer! Den ene dagen etter den andre kan du lese på nyheter om at personer har tatt livet sitt på grunn av mobbing!
Hva er tøft med å mobbe? Føler mobberen seg bedre ved å ødelegge andres liv? Hva gir en mobber rett til å mobbe, og rett og slett ødelegge andre sitt liv?
Mobbing blir ganske skjult i det offentlige syntes jeg, det er ikke nok om hvor farlig mobbing er! Selvfølgelig er det mye av det på nyheter og i aviser, men ikke nok! En dag må folk virkelig åpne øyne sine og se hva som skjer rundt de!

Vi må sette ned foten og slutte å godta at det er mobbere! Foreldre må sette seg ned med barna sine og lære de at det ikke er greit å mobbe! Ser man en person som blir mobba, gå hend og be de kutte ut! Det er mye tøffere enn å bli stående på siden og ikke si noe. Den personen du kanskje ikke turte å gå hend til for at mobberne skulle slutte tok kanskje livet sitt? Gå hend til personer som sitter alene på grunn av mobbing, om det bare er for å si hei og spør hvordan det går, så får det den personen til å føle seg mye bedre! Hvis at du bryr deg!STOPP MOBBING! Vi har mistet altfor mange små, tenåringer og voksne på grunn av mobbing! Mobbing er ikke tull, det er fryktelig alvorlig!

 

Én kommentar

05.10.2015 kl.21:13

kjempe bra sakt elisabeth de e e enig med deg i hilsen trønderen dåkers

Skriv en ny kommentar

hits